Головне

"Карпати" дискваліфікують Ковєля через ФІФА

10.11.2009 14:03 531 0
"Карпати" збираються подати клопотання про дискваліфікацію гравця раменського "Сатурна" Лєаніда Ковєля у ФІФА.

Про це заявив генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин у коментарі pressball.by.

"Документи наразі ще не надіслані, це буде зроблено відразу ж після їх доопрацювання. Суперечка тягнеться вже більше півтора року, тому нас передусім цікавить не швидкість відправки, а якість документів", - заявив представник клубу, який виграв справу у Лозанському арбітражному суді.

Нагадаємо, Спортивний арбітражний суд в Лозанні визнав незаконним розірвання контракту з львівськими "Карпатами" з боку білоруського футболіста.

"Вердикт остаточно підтверджує обґрунтованість претензій ФК "Карпати" у справі Ковєля. На його підставі ФІФА повинна винести рішення про застосування санкцій до футболіста і продовжити розслідування з оголошенням вердикту за позовом "Карпат" до мінського "Дінамо" й "Сатурна", - наголосив Дедишин.

За його словами, угода футболіста з "Карпатами" визнана незаконно розірваною в односторонньому порядку шляхом укладення нового договору з ФК "Сатурн".

"Вердикт Спортивного арбітражного суду цілком відповідає інтересам "Карпат". Формулювання наших вимог в даний час доопрацьовується. На превеликий жаль, навряд чи справа дійде до санкцій щодо до головного, на нашу думку, винуватця конфлікту, який ховається під невразливим з юридичної сторони статусом "радника" футболіста (угорським агент Шандор Варга - ред.)" - підсумував представник львівського клубу.
Коментарі ()