Головне

Чигринський: Після Казані нам було важливо виграти наступну гру

08.11.2009 10:30 412 0

Захисник "Барселони" Дмитро Чигринський прокоментував перемогу каталонського клубу над "Мальоркою" з рахунком 4:2 у рамках 10- го тура чемпіонату Іспанії.

"В "Барселоні" іде постійна ротація складу. У матчі з "Мальоркою" Хосеп Гвардіола залишив у запасі Мессі, Іньєсту, Хаві й Алвеша. Концепція гри команди залишається незмінною при будь-яких виконавцях, навіть якщо на поле не виходять такі футболісти. Можливо, хлопці дійсно втомилися. Адже графік ігор в "Барселони" зараз дуже важкий, а лише  два дні тому був важкий і далекий переліт з Казані, коли виліт літака затримали на кілька годин.

Це був дуже важливий матч із психологічної точки зору. Після Казані нам було важливо виграти наступну гру для підняття командного духу. На щастя, це вдалося. Ми добре провели перший тайм, забили три голи. У другій половині зіграли вже не так ефектно, було кілька помилок. Але головне, що виграли. Що стосується особисто моєї гри, то все-таки відчувається, що довелося пропустити місяць через травму.

Фізично відчуваю себе абсолютно нормально. Але по частині взаєморозуміння з партнерами на полі, треба додавати. У цьому плані багато чого залежить від знання іспанської. Хоча, у принципі, я задоволений своїм прогресом у вивченні мови. Уважно ставлюся до уроків, намагаюся більше спілкуватися в іспанському побуті", - заявив український футболіст sportbox.ru.

Коментарі ()