Головне

Девіч: Навіть не намагаюся симулювати пенальті

06.11.2009 18:30 296 0
Нападник харківського "Металіста" не симулював вирішальний пенальті у матчі 12 туру прем'єр-ліги проти донецького "Металурга".

Про це гравець розповів виданню "Команда", коментуючи призначений Євгеном Венгером пенальті на доданих хвилинах матчу.

"Отримавши м'яч у штрафному "металургів", я підробив його собі на хід, потім підняв голову, щоб подивитися, де перебуває голкіпер Дішленковіч. І саме в цей момент відчув, що мене захисник тримає руками ззаду за футболку. Це заважало мені добре підлаштуватися під м'яч для прицільного удару, я втратив рівновагу і впав.

Якщо хтось в Донецьку вважає, що порушення не було, чому тоді ніхто з гравців "Металурга" вердиктом арбітра не обурювався? Просто вони добре бачили, що їхній партнер порушив правила.


Я був готовий до всього - хоч до жовтої картки, хоч до призначення пенальті. Але скажу чесно, я не симулював, захисник справді тримав мене за майку. Знаю, що до мене ось вже, напевно, років зі два дуже пильну увагу в Україні після будь-якого мого падіння у штрафному. Почалося це після матчу з "Харковом", де арбітр призначив 11-метровий. Ще раз хочу підкреслити, я навіть не намагаюся симулювати", - сказав футболіст.

Коментарі ()