Головне

ФФУ демонструє неповагу футбольних чиновників до клубів, - президент "Таврії"

06.11.2009 09:03 335 0

Керівництво сімферопольської "Таврії" висловило своє незадоволення стосовно силового рішення Федерації футболу України про перенос матчів 13 туру чемпіонату України на весну 2010 року.

Про це у своєму коментарі заявив почесний президент СК "Таврія" Сергій Куніцин, інформує ЗІК з посиланням на офіційний сайт кримського клубу.

"Нічого, окрім здивування, цей перенос не викликає. З логіки розвитку подій подібне рішення аж ніяк не витікало: у розпал чемпіонату більшість його учасників на три тижні залишилися без ігрової практики. А практика ця потрібна всім, і в першу чергу гравцям збірної, якій необхідно підійти до матчів плей-оф відбору на чеміпонат світу 2010 року з греками у повній бойовій готовності", - вважає почесний президент кримського клубу.

Сергій Куніцин також наголосив на тому, що тепер тренерам команд доведеться ламати графік підготовки граців і до того ж виникнуть проблеми з пошуком спарингів.

"Враховуючи, що турніри в першій та другій вітчизняних лігах взагалі призупинено до весни і команди йдуть у відпустку, колективам еліти зараз практично неможливо навіть знайти спаринг-партнерів для контрольних поєдинків. А це ще більше ускладнює проблему підтримання ігрової форми та проведення тренувального процесу упродовж незапланованої паузи", - додав Сергій Куніцин.

Окрім того, почесного президента "Таврії" обурило відношення керівників Федерації футболу України, які вирішують долю клубів, навіть не вважаючи за потрібне поцікавитися їхньою точкою зору на дану проблему.

"Утримання футбольних клубів у наш непростий час - дороге задоволення, і, чесно кажучи, вважаю неповагою те, що футбольні чиновники, перш ніж ламати календар чемпіонату, навіть не вважали за необхідне порадитися з керівниками клубів", - підсумував Сергій Куніцин.

Коментарі ()