Головне

Мілевський: З "Інтером" потрібно підключати морально-вольові якості

04.11.2009 08:46 417 0
Гравцям київського "Динамо" у матчі Ліги Чемпіонів з "Інтером" потрібно підключати морально-вольові якості.

Про це заявив нападник столичного клубу Артем Мілевський напередодні гри проти команди Жозе Моуріньо.

"На нас чекає дуже важлива і відповідальна гра проти "Інтера", це всі чудово розуміють - і футболісти, і журналісти, і вболівальники. Будемо грати тільки на перемогу", - сказав футболіст.

За словами гравця, для "Динамо" плюс, якщо буде повний стадіон і припиняться розмови про можливість проведення гри за порожніх трибун. "Це обернулося б проти нас. А погода однакова для всіх".

На думку нападника збірної України, нічия з "Карпатами" - вже пройдений етап. "Давайте не будемо згадувати про той матч. Зараз у нас найважливіша гра. За вдалого результату, якщо наберемо три очки, цілком можемо розраховувати на вихід із групи".

"У нас дуже щільний графік. Ми вже витратили багато сил, але залишився ще місяць, тому потрібно підключати морально-вольові якості і забути про те, що вже минуло. Звичайно, всі матчі виграти неможливо, але цей матч є особливим", - вважає Мілевський.

Футболіст також заявив, що у команді немає жодної кризи. "Гадаю, ми це доведемо, вийшовши на поле згуртованою командою", - наводить слова Мілевського інформвідділ "Динамо".

"Для "Інтера" це така ж важлива гра, як і для нас. Вони посідають останнє місце і зроблять все можливе для перемоги. Вважаю, це одна з найкращих команд Європи, тому буде дуже цікава дуель", - додав він.
Коментарі ()