Головне

Павленко та Суркіс проти скасування матчів "некомпетентними особами"

03.11.2009 10:33 381 0
Ажіотаж довкола теми про перенесення та скасування футбольних матчів насправді виник з подачі деяких некомпетентних осіб, котрі не мають відповідних повноважень робити жодних офіційних заяв з цього приводу.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінспорту, яка наводить слова Юрія Павленка та Григорія Суркіса.

Окрім того, очільники міністерства та ФФУ домовилися затвердити спільний план дій щодо проведення внутрішніх та міжнародних футбольних матчів чемпіонату в умовах надзвичайної епідеміологічної ситуації.

Таке рішення було прийняте під час оперативної  робочої  зустрічі президента ФФУ та керівника мінспорту, яка відбулася 30 жовтня 2009 року.

Спільний план дій має мету узгодження позиції українського уряду в умовах надзвичайної епідеміологічної ситуації та міжнародних футбольних інстанцій УЄФА-ФІФА у проведенні календарних  футбольних  матчів чемпіонату України і міжнародних ігор за участю вітчизняних професійних клубів та збірної команди України.

Міністр та керівник федерації домовилися вже цього тижня затвердити спільний план дій. 

Нагадаємо, у понеділок, 2 листопада, мер Києва Леонід Черновецький виступив за скасування матчу Ліги Чемпіонів між "Динамо" та "Інтером" й зикликав вболівальників не йти на стадіон.

Коментарі ()