Головне

Суркіс посварився з Рабіновичем?

26.10.2009 15:43 530 0
Федерація футболу України гостро відреагувала на заяву власника "Арсенала" Вадима Рабіновича щодо суддівства чемпіонату України.

Про це йдеться на офіційному сайті ФФУ.

"У четвер, 22 жовтня, на офіційному сайті  "ФК Арсенал" Київ його президент дозволив собі некоректні висловлювання на адресу ФФУ.

Зокрема, коментуючи рішення КДК ФФУ стосовно сплати клубом обов'язкового грошового внеску у зв'язку з умисним наданням інформації, що не  відповідає дійсності під час заявки гравця Валерія Федорчука, Вадим Рабінович вдався до огульних обвинувачень національної асоціації.

Своїми безвідповідальними заявами, які кидають тінь на  репутацію  ФФУ, президент "ФК Арсенал" Київ намагається ввести в оману футбольну громадськість і приховати за демагогією реальні протиправні вчинки, які йдуть урозріз із Дисциплінарними правилами Федерації футболу України.

Його цинічне прагнення - за будь-яких обставин перекласти свою персональну провину як власника клубу на плечі вищої керівної інстанції зайвий раз свідчить про схильність цієї людини до авантюризму та правового нігілізму", - заявила федерація на чолі з Григорієм Суркісом.

Коментарі ()