Головне

Луческу: Деякі футболісти не довели, що відповідають рівню "Шахтаря"

25.10.2009 18:57 463 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після матчу із "Закарпаттям" заявив, що результат по грі.

"Господарі поля заслужили це очко, вони билися за нього, було видно, що вони віддавали усі свої сили. Якоюсь мірою нам було складно творити на цьому полі. На початку гри воно здавалося нормальним, але потім стало дуже і дуже з горбаками.

Напевно, тим, хто щось намагається створити було важче, ніж тим, хто намагається оборонятися. Звичайно, я не задоволений і результатом, і діями деяких наших футболістів.

Після "Тулузи", у грі з якої нам довелося витратити багато сил, я прийняв рішення поміняти багатьох гравців і дати можливість зіграти іншим. Тим більше, у нас буде гра з київським "Динамо". Хоча пробачення нам немає! Майже усі, хто вийшов сьогодні на поле - гравці національних збірних.

Я дуже незадоволений тим, як вони підготувалися до цієї гри, і тим, як вони виглядали на футбольному полі. Зрозуміло, що за усіх несу відповідальність тільки я, адже це я прийняв таке рішення. Думаю, деякі з тих, хто сьогодні грав, не показали, що відповідають рівню "Шахтаря", - цитує Луческу офіційний сайт "гірників".

Коментарі ()