Головне

Срна: "Тулузу" розібрали по кісточках

22.10.2009 12:29 524 0
Донецький "Шахтар" докладно розібрав манеру гри французької "Тулузи" - суперника донеччан на групового етапі Ліги Європи.

"Вивчати "Тулузу" на теоретичних заняттях ми почали з понеділка. Дивилися і розбирали по кісточках записи матчів французької команди. Останню гру в чемпіонаті країни, коли "Тулуза" взяла гору над ПСЖ, бачили по телевізору наживо", - сказав капітан "гірників" Даріо Срна. Ну

На його думку, "Тулуза" - міцна, бойовита команда.

"Багато рослих гравців атлетичної статури. Обіграти "Партизан" на стадіоні в Белграді - непросте завдання для будь-якої команди, а "Тулуза" з ним впоралася. Та й з "Брюгге" вдома французи билися гідно, впустивши перемогу лише на останній хвилині матчу. В Лізі Європи "Тулуза" виступає цілком гідно, і ми зобов'язані поставитися до неї з великою повагою", - наводить слова футболіста прес-служба "Шахтаря".

Хорватський легіонер не сумнівається, що будь-яка команда виходить на поле "Донбас Арени", у піднесеному настрої і намагається продемонструвати максимум того, на що здатна.

"Безумовно, на нас "Донбас Арена" накладає підвищені зобов'язання перед вболівальниками. І якщо "Шахтар" з `явиться на полі в четвер з таким же настроєм, як на матчі з "Оболонню", "Партизаном" і "Карпатами", французам доведеться дуже непросто", - додав гравець збірної Хорватії.

Коментарі ()