Головне

ЧС-2011. Жіноча збірна розпочала підготовку до Боснії-Герцеговини

22.10.2009 12:01 451 0
У середу, 21 жовтня, національна жіноча збірна України розпочала підготовку до кваліфікаційного матчу ЧС-2011 проти команди Боснії-Герцеговини, який відбудеться у неділю на чернігівському стадіоні імені Юрія Гагаріна. Початок - о 16.00.

Нагадаємо, що, окрім балканської команди, безпосередніми суперницями підопічних Анатолія Куцева за путівки до Німеччини є представниці Польщі, Угорщини та Румунії.

У своєму першому матчі поточної кампанії, що відбувся у середині вересня, "синьо-жовті" несподівано поступилися полячкам на виїзді з рахунком 1:4 і наразі посідають передостанній рядок турнірної таблиці 4 групи.

Цікаво, що разом з 19 іншими футболістками до відбірної гри готується і незмінний капітан нашої команди останніх років Олена Мазуренко. Для ветерана німецького "Нюрнберга", яка, до речі, у суботу відзначатиме день народження, це буде останній поєдинок у синьо-жовтій футболці й прекрасна нагода попрощатися з рідними вболівальниками.

Водночас Анатолій Куцев не зможе розраховувати на трійку травмованих виконавиць - представниць "Житлобуда" Юлію Ващенко і Світлану Фришко, а також на хавбека воронізької "Енергії" Тетяну Романенко. Вирішено не викликати і форварда "Легенди" Оксану Яковишин, яка цими днями у складі дівочої збірної бере участь у кваліфікації континентальної першості 2010 року.

За вихід до фінальної частини ЧС-2011, яка пройде з 26 червня по 17 липня 2011 року в Німеччині, змагатиметься 41 європейська збірна. Учасники відбору поділені на вісім груп, переможці яких розіграють чотири путівки у матчах плей-офф. Невдахи стикових зустрічей отримають шанс посперечатися за ще одну вакансію в поєдинках додаткового раунду плей-офф, а потім - у двобої з представником зони КОНКАКАФ. 

Склад збірної України

Воротарі: Надія Баранова ("Звєзда" Перм, Росія), Ірина Зварич ("Росіянка" Червоноармійськ, Росія), Катерина Самсон ("Легенда" Чернігів);

Захисники: Ірина Василюк ("Іллічівка" Маріуполь), Марина Масальська, Інеса Титова (обидві - "Житлобуд-1" Харків), Ольга Маслянко, Олена Ходирєва (обидві - "Легенда"), Валентина Котик ("ШВСМ-Ізмайлово" Москва, Росія), Алла Лишафай ("Звєзда"), Олена Мазуренко ("Нюрнберг" Німеччина);

Півзахисники: Юлія Гнидюк ("Легенда"), Віра Дятел, Наталя Зінченко (обидві - "Звєзда"), Людмила Лемешко ("ШВСМ-Ізмайлово"), Людмила Пекур, Тетяна Чорна (обидві - "Росіянка"), Наталя Сухорукова ("Житлобуд-1");

Нападаючі: Дарина Апанащенко ("Звєзда"), Ольга Бойченко ("Легенда").

ffu.org.ua

Коментарі ()