Головне

Ахметов не буде прохати у Суркіса віддати матч Україна – Греція "Донбас-Арені"

21.10.2009 18:39 407 0
Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов прокоментував ситуацію навколо вибору місця проведення домашнього матчу української збірної плей-офф чемпіонату світу 2010 року з командою Греції.

"Ми побудували "Донбас Арену" і переконаний, що Донецьк прийме на найвищому рівні за найвищими стандартами будь-який матч, що тільки можливо. Ми готові прийняти національну команду і зробимо це з великою душею, але якщо для цього треба когось просити, принижуватися, то ми цього робити не будемо, - заявив Ахметов.

- Я ні з ким у переговорах не приймав участі. Коли мене запитали з цього приводу, то завірив, що приймемо з розкритими обіймами.

Якщо виберуть "Донбас Арену", я буду дуже радий. Я не хочу брати участь у конкуренції. Якщо мова про Харків, то переконаний, що і там прекрасні уболівальники, прекрасний стадіон, вони гідні приймати національну команду, як і у Львові або Дніпропетровську.

Будь ласка, нехай визначають. Я не хочу, щоб потім на нас ображалися в інших містах. Повинні бути прозорі критерії вибору і тоді оголосили, чому цей підходить, а це місто і стадіон - ні".

terrikon.dn.ua

Коментарі ()