Головне

Шевченко хоче створити проблеми своєму екс-тренеру

20.10.2009 09:51 268 0
Шевченко хоче створити проблеми своєму екс-тренеру
Завдання київського "Динамо" у матчі Ліги Чемпіонів проти міланського "Інтера" є створити проблеми команді Жозе Моуріньо.

Про це заявив нападник киян та екс-підопічний португальського фахівця Андрій Шевченко.

"Я знов приїду на стадіон, на якому грав вісім років, - сказав Шевченко. - У мене збереглися про той час прекрасні спогади. Ми протистоятимемо класній команді з чудовими гравцями і тренером. Наше завдання - боротися за кожну секунду, проведену на полі, і створити "Інтеру" проблеми".

За словами нападника, для нього дуже важливо, що він можу завершити кар`єру там, де вона починалася.

"Це остання зупинка в моїй кар`єрі. Я народився в Київській області. Мені було два роки, коли моя сім`я перебралася до Києва. У дев`ять я почав грати за дитячу команду "Динамо". Пізніше я залишив ці місця, але зараз повернувся, щоб грати тут і, можливо, завершити кар`єру", - додав він.

"Як далеко ми зможемо пройти? Хороше питання. У нас хороший підбір гравців, але нам бракує досвіду. Ця команда, безумовно, може виступити добре. Але для цього ми повинні боротися кожну секунду, ускладнювати життя всім грандам у нашій групі і прагнути вийти з групи якщо не з першого, то з другого місця", - сказав нападник у коментарі сайту УЄФА.

"Поки що я не переситився футболом, але одного разу, можливо, задумаюся про тренерську кар`єру. Напевне знати не можна", - підсумував футболіст.

Коментарі ()