Головне

Заваров: "Не всі гравці "Таврії" вийшли на поле, а ми вже пропустили гол"

19.10.2009 11:10 693 0

Футболістів і керманичів київського "Арсенала" не влаштовує те місце, яка команда наразі посідає.

Про це після матчу із сімферопольською "Таврією" заявив головний тренер киян Олександр Заваров, пише ua-football.com.

"У Сімферополі всім командам грати важко. "Таврія" зараз на ходу, а кілька її футболістів заслуговують окремої уваги. Помітна тренерська робота і дії решти працівників клубу. Сьогодні знову проявилася наша стара хвороба, коли на початку першого або другого тайму ми весь час виходимо на поле якимись незібраними. Цього разу (у другому таймі) ще не всі гравці "Таврії" вийшли на футбольне поле, а ми вже пропустили гол", - сказав він.

"Думаю, глядачам гра сподобалася. Голеві моменти були і у "Таврії", і у нас. На двох команди забили чотири м'ячі, а для моєї команди - це великий прогрес, тому що на початку матчу ми втратили свого найкращого бомбардира Іонуца Мазілу. Але і без нього змогли забити, значить, є потенціал, але однак треба працювати. Те місце, яке ми зараз займаємо, нікого не влаштовує. Найголовніше, що воно не влаштовує футболістів", - додав наставник.

"Ми нарешті подолали 9-очковий бар'єр і надалі, сподіваюся, додаватимемо. Необхідно набирати очки, тому що незручно перед уболівальниками. Хоча у кожній грі нам б'ють пенальті, після чого суддів дискваліфікують. Наприклад, після матчів із "Закарпаттям" і запорізьким "Металургом". Але, думаю, все це забудеться. Сьогоднішнім результатом я задоволений, грою - теж. Ми 30 хвилин грали удесятьох, добре організувалися і я робив заміни для того, щоб зберегти рахунок, який був", - підсумував Заваров.

Коментарі ()