Головне

Луческу: Всі пенальті обґрунтовані

18.10.2009 20:09 504 0
Всі три пенальті, які дав рефері матчу "Шахтар" - "Карпати" Ігор Іщенко, обґрунтовані.

Про це заявив головний тренер донецького клубу Мірча Луческу на прес-конференції після матчу.

"Я зараз подивився всі моменти з пенальті - перед тим як йти на прес-конференцію. Всі вони обґрунтовані. Другий одинадцятиметровий, коли м'яч потрапив у руку футболіста, я не бачив під час гри. Але на повторі видно, що наш гравець бив у площину воріт і м'яч влучив у руку противника", - сказав він.

За словами румунського фахівця, "якщо рука була, значить треба було давати свисток".

"Що стосується першого і третього пенальті, то вони призначені справедливо. У другому випадку рука футболіста змінила траєкторію польоту м'яча, за якою він летів у ворота", - додав Луческу.

На думку наставника "гірників", своєю грою "Шахтар" часто змушує суперника оборонятися у своєму штрафному. "Природно, захисники намагаються використати будь-які методи, але вони не завжди коректні. Сьогодні арбітр прийняв рішення дати такі пенальті. Не думаю, що це ставить під сумнів нашу сьогоднішню перемогу", - наводить слова тренер прес-служба "Шахтаря".

Луческу також заявив, що хоче, щоб більше голів було забито саме з гри, а не з пенальті.

"Передумови для цього були, створювалися гарні моменти. Але або передача була неточною, або гравці, які приймають м'яч, не завжди потрапляли у площину воріт", - розповів тренер віце-чемпіонів.

"Рахунок не відповідає тому, що було на полі. Занадто крупно ми сьогодні перемогли", - підсумував він.

Коментарі ()