Головне

Коваль: "Дива на світі не буває"

18.10.2009 10:55 506 0

Після розгромної поразки від "кривбаса" головний тренер "Зорі" Юрій Коваль скаржився на поганий функціональний стан гравців і відсутність резервів на лаві запасних.

Дива на світі не буває. Можна погасити борги, можна поліпшити якийсь матеріальний стан футболістів, але функціональний стан гравців в даній ситуації дуже складно поліпшити. Тому природньо, ці перепади позначаються і на грі команди. Я думаю не випадково до цієї гри "Зоря" не набрала жодного очка на виїзді.

Перед грою з "Кривбасом" у нас був вкрай обмежений вибір виконавців. Деяких гравців, враховуючи наш кількісний склад, довелося задіювати не на тих позиціях, на яких вони звикли грати.

Все-таки 4:0 я вважаю, що це забагато. У наші ворота влетіли практично всі м'ячі, які могли влетіти в цьому матчі. Враховуючи Кубкову гру і сьогоднішній матч, можна зробити висновок що в першому колі "Кривбас" і "Зоря" суперники не рівні. "Кривбас" забив все що міг.

Але ми будемо боротися далі. Поразка, звичайно, неприємна. Розбиратимемося, але ще раз говорю, що ми поки обмежені в кількісному складі футболістів. Через це і витікають проблеми в організації гри. Особливо ніким підсилити гру і когось замінити, тому сьогодні у нас на лавці запасних були три молодих хлопця з дубля 1990-го року народження", - цитує Коваля офіційний сайт "Зорі" 

Коментарі ()