Головне

Гамула: "Не сказав би, що "Закарпаття" - явний аутсайдер"

18.10.2009 10:30 451 0
Головний тренер "Закарпаття" Ігор Гамула вважає, що його команда поступилася "Чорноморцю" багато в чому через помилку арбітра при першому голі.

"Ви самі бачили, якихось дві хвилини і команда, що створила два моменти, забиває нам два голи. Перший гол взагалі незрозумілий був, хоч я і не коментую суддівські рішення, але боковий піднімає прапор, м'яч летить, торкнувся його гравець чи ні, але він заважає воротарю.

Все це, звичайно, вплинуло на нашу гру. На хвилину ми сторопіли, відразу пропустили другий, а за рахунку 2:0 дуже складно перебудувати гру, одеська команда відійшла назад і грала на контратаках. Намагалися все одно щось зробити в другому таймі, щось виходило, щось ні. Вітаю одеситів з перемогою, вони старалися, напевно, більше хотіли перемогти на своєму полі, тим більше, давно цього не робили", - сказав Гамула.

Він також висловив свою думку з приводу боротьби за виживання у Прем'єр-лізі.

"Ви знаєте, я не сказав би, що "Чорноморець" та "Закарпаття" - це явні аутсайдери. Зараз ось "Кривбас" виграв. Вся боротьба ще попереду, а якщо здаватися, навіщо тоді працювати?". - цитує Гамулу офіційний сайт "Чорноморця".
Коментарі ()