Головне

Максимов: "Перед грою думав лише, щоб не встановити антирекорд"

18.10.2009 09:43 510 0
Перед матчем з "Динамо" головний тренер "Оболоні" Юрій Максимов думав лише про те, як не зазнати від киян розгромної поразки.

"Перш за все, хотів би привітати "Динамо" з перемогою. Як би там не було, я вдячний всім хлопцям, оскільки перед грою лише думав про те, щоб не встановити антирекорд в матчах з "Динамо". Вийшло 1:2, що є гідним для нас результатом.

Сьогодні у нас не грало десять чоловік, з них восьми - основного складу! Грою я задоволений, і якщо ми продовжуватимемо в тому ж дусі, то набиратимемо очки і надалі", - сказав Максимов.

Він також повідомив про те, що наступного четверга кілька гравців "Оболоні", серед яких Іващенко, Куценко, Лень та Лозинський можуть бути дискваліфіковані через вміст допінгу в їх організмах.

"Ситуація, дійсно, нехороша. Але поки контрольно-дисциплінарний комітет не прийме рішення, мені не хотілося б говорити на цю тему. Скажу лише, що доктор наш - військовий лікар, майор у відставці, дуже порядна людина, і він просто не знав про те, що препарат неотон заборонений.

Можливо, це упущення тих людей, які відповідають за допінг, адже вони могли відправити факс до клубу або зібрати всіх лікарів професійних клубів. В четвер все стане ясно, а зараз є деякі нюанси, про які не хочеться говорити", - цитує Максимова офіційний сайт "Динамо".
Коментарі ()