Головне

Прем'єр-ліга хоче помирити міліціонерів з клубами

09.10.2009 19:23 342 0
Прем'єр-ліга провела робочу нараду представників служб безпеки футбольних клубів.

Про це повідомляє сайт ліги.

Повне клубне представництво доповнили заступник начальника Департаменту громадської безпеки МВС України Володимир Салімський, заступник начальника УВС Донецької області з безпеки проведення Євро-2012 Іван Башта та член комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ Владислав Бучкін.

На нараді розглядалися питання забезпечення безпеки та громадського порядку на стадіонах, налагодження контактів з фан-клубами і фан-рухами, а також обговорювався проект єдиної інформаційної бази даних на грубих порушників порядку у середовищі футбольних вболівальників.

Офіцери безпеки клубів, які зібралися разом вже вдруге протягом сезону, позитивно відзначили роботу Прем'єр-ліги у напрямі профілактики та боротьби із порушеннями порядку на стадіонах.

Гострий діалог виник у представників клубів із присутніми правоохоронцями. Футбольні люди не завжди знаходять розуміння з міліцією на місцях і тому на трибунах стаються інциденти, яких можна уникати.

Якраз для поглиблення співпраці між сторонами прем'єр-ліга організує практичні навчання на одному з єврокубкових матчів. Офіцери безпеки всіх клубів та відповідальні особи міліції з регіонів разом відпрацьовуватимуть дії у можливій нештатній ситуації на матчі підвищеної складності.

Коментарі ()