Головне

Фабіо Каннаваро попався на допінгу

09.10.2009 08:32 420 0

Проба на допінг, яку взяли у чемпіона світу 2006 року у складі збірної Італії Фабіо Каннаваро, дала позитивний результат.

За повідомленнями італійських ЗМІ, у крові спортсмена, визнаного в 2006 році найкращим футболістом світу, знайшли сліди препарату кортизону, що вважається допінгом, пише УНІАН.

У турінському "Ювентусі", за який наразі виступає Каннаваро, заявили, що кортизон опинився у крові футболіста після вживання ним протиалергічного препарату, прописаного спортсменові лікарями клубу.

У "Ювентусі" повідомили, що вживання Каннаваро медичного препарату, який містить заборонену речовину, було викликане крайньою необхідністю, оскільки футболіста вкусила оса, внаслідок чого йому знадобилася термінова медична допомога.

При цьому сам футболіст повідомив відповідні інстанції про необхідність застосування кортизону, проте через бюрократичну тяганину дозвіл не був одержаний вчасно.

Про можливі санкції відносно капітана італійської національної збірної поки не повідомляється. Найближчим часом Каннаваро з`явиться перед антидопінговою службою Олімпійського комітету Італії, яка вирішить його подальшу долю.

Коментарі ()