Головне

Леоненко: Алієву треба надавати по вухах!

07.10.2009 18:07 463 0
Своєю заявою щодо місця у київському "Динамо" Олександр Алієв вчинив вкрай непрофесійно.

Про це заявив один з найкращих гравців київського "Динамо" і збірної України 90-х Віктор Леоненко.

"Скажу вам прямо: такі фокуси у Валерія Газзаєва ні в кого не пройдуть. У мене б теж не вийшло, він дуже принциповий і жорсткий мужик, так що розслаблятися і каламутити воду нікому не дозволить", - сказав легендарний "динамівець".

"Не варто забувати, що в кожного свої особливості організму: хтось відновлюється після травми швидко, хтось - досить довго. Тому хлопцю треба не ображатися, а працювати, а то якийсь дитячий садок виходить!"

Віктор Леоненко впевнений, що нинішня поведінка динамівця - непрофесійна.

"Отримуючи такі гроші, як він, взагалі соромно так себе поводити. Сиди собі і радій! Ці незрозумілі образи в сучасному футболі просто неприпустимі, за таке треба давати по вухах!" - заявив ветеран.

"Потрібно бути мужиком, а не незрозуміло ким. Он, СаШо не грав скільки, так він що, хоч слово сказав? Ні! Він працював на тренуваннях і повернув собі місце у воротах".

Наш співрозмовник упевнений, що такі витівки, як та, що дозволяє собі Олександр Алієв - це наслідок загальної атмосфери, що склалася у футболі.

"У тому, що футболістів так розбалували, що вони не грають, а займаються ниттям на кожному кроці, винні всі - президенти клубів, тренери, ви - журналісти", - сказав Віктор Леоненко, але потім поправив сам себе.

"Ні, ви - журналісти, все правильно робите. Лаєте їх - молодці, це підштовхує всіх цих "зірок". Ось, навіть Шеву критикуєте - я читав. Повірте, це справить свій ефект, він побіжить. Ви думаєте, я йому не влаштую прочухана, коли зустріну? Він у мене забуде про Золотий м'яч..."

Наш Век

Коментарі ()