Головне

"Оболонь" просить "Динамо" дозволити зіграти орендованим гравцям

07.10.2009 17:57 323 0
Столична "Оболонь" попросить "Динамо" дати дозвіл орендованим гравцям чемпіонів зіграти проти команди Газзаєва.

У складі "пивоварів" виступає одразу кілька орендованих у чемпіонів України гравців - Денис Бойко (воротар), Андрій Фартушняк (захисник), Микола Морозюк (півзахисник) і Андрій Варанков (нападник). Згідно з орендною угодою, всі ці виконавці не можуть виходити на поле в матчах з "Динамо".

Однак, за словами наставника "Оболоні" Юрія Максимова, цю умову, можливо, буде переглянуто.

"Справді, цим хлопцям не можна брати участь в майбутньому матчі з "Динамо", але ми будемо просити керівництво динамівського клубу зняти цю заборону, оскільки у нас і так мало кваліфікованих виконавців, - цитує Максимова "Команда". - До того ж у тренерського штабу чемпіонів країни буде можливість на власні очі поспостерігати за своїми гравцями".

Додамо, що до матчу з "Динамо" команда Максимова готуватиметься в Грузії, де "Оболонь", скориставшись паузою в чемпіонаті України, проведе короткостроковий збір.

"З 8-го по 12 жовтня ми будемо знаходитися в Грузії, де проведемо пару товариських поєдинків з місцевими командами, а потім вже вдома будемо готуватися до зустрічі з "Динамо", - розповів наставник "Оболоні".

Свій наступний поєдинок у чемпіонаті України київське "Динамо" проведе наступної суботи, 17-го жовтня. Суперником "біло-блакитних" буде якраз столична "Оболонь", пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()