Головне

У запорізького "Металурга" немає і не буде головного тренера

07.10.2009 15:23 234 0

У запорізького "Металурга" немає і найближчим часом не буде одного головного тренера.

Про це повідомив спортивний директор клуба Олександр Гуревич, відповідаючи на питання, коли з Володимира Ходуса знімуть приставку "виконуючий обов'язки".

"Ми прагнемо об'єднати зусилля всіх підрозділів клубу - основної команди, дубля, другої команди та ДЮСШ. Ми напрацьовуємо ті схеми, за якими повинні грати всі команди клубу. І тренера повинні пересуватися по цих "сходах" вгору-вниз, іноді навіть до рівня школи, щоб потім підніматися вгору. На якомусь етапі один з наставників першої команди повинен допомогти "нижнім поверхам". Ось це і називається "плановою ротацією".

Приставку "в.о." можна прибрати і сьогодні, вона нічого не означає. Просто той футбол, який ми задумали, дуже складний і не ставиться за один день - це процес трьох-чотирьох років. Не виключено, що і завтра хтось з тренерів залишить першу команду і піде допомагати дублю, а з дубля хтось підніметься в першу. За великим рахунком, у нас немає одного головного тренера, з командою працює група тренерів", - цитує Гуревича офіційний сайт запорізького "Металурга".

Коментарі ()