Головне

Суркіс готовий відпустити Алієва до іншої команди

07.10.2009 09:17 683 0
Суркіс готовий відпустити Алієва до іншої команди

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не здивований словами півзахисника команди Олександра Алієва про те, що він готовий змінити клуб, якщо не потраплятиме до основного складу.

"Я не знайшов у його словах нічого нового. Алієв хоче грати? Так нехай грає і доводить, що остаточно відновився після травми. Збірній України доведеться зіграти два принципових поєдинка проти Англії та Андорри - чим не шанс для Алієва проявити себе?", - зазначив Суркіс.

Більш того, президент "Динамо" зробив припущення, що Алієв не надто хоче продовжити кар'єру в "Динамо".

"Мені здається, Алієв переоцінює як власну форму, так і незамінність. Сашко впевнений, що якщо у нього немає перелома, Газзаєв зобов'язаний випускати його на поле у будь-якому разі. Мабуть, у хлопця ще з голови не вивітрюється юнацький максималізм.

Потрібно відновитися, виконати певний об'єм тренувальної роботи. На Алієва головний тренер продовжує розраховувати, але потрібен йому футболіст в оптимальній формі. Інша справа, що той, здається, не дуже хоче грати у "Динамо".

Якщо він і справді з якихось причин готовий змінити команду. його майбутній клуб має запропонувати нам гідну компенсацію", - заявив Суркіс, додавши, що жодної пропозиції, в тому числі і від московського "Локомотіва", до клубу не поступало.

Разом з тим, за словами президента столичного клубу, конфлікта між Газзаєвим та Алієвим не було.

"Конфлікту з Газзаєвим у Алієва не було - заявляю з усією відповідальністю. Як немає у клубного керівництва і претензій до Сашка щодо режиму, як це траплялося раніше", - цитує Суркіса газета "Спорт-Экспресс в Украине". 

Коментарі ()