Головне

Скрипник: Ван Галь Спеціально ставить Тимощука у захист

05.10.2009 18:59 359 0

Тренер мюнхенської "Баварії" Луі ван Галь спеціально не випускає на поле Анатолія Тимощука або ставить того у захист, готуючи на полі місце для повернення ван Боммеля.

Про це заявив тренер юнаків бременського "Вердера" Віктор Скрипник.

"Моя думка - ван Галь готує місце для повернення після травми ван Боммеля. Спеціально для цього готується і товариський матч - резервісти "Баварії" з ван Боммелем, Тоні і Демікелісом проти команди з якоїсь нижчої ліги. Цим трьом потрібна хоч якась практика", - сказав український фахівець.

На думку Скрипника, ван Галь спеціально відсуває у захист Тимощука, бо "під ван Боммеля легше прибрати Оттля, ніж Тимощука".

"На мій погляд, Анатолій дуже добре грав у тих іграх, коли виходив на поле. У ван Галя не було б претензій до нього. А раніше тренер говорив, що капітан буде грати завжди. Голландцю простіше прибрати задоволеного хоч невеликою ігровою практикою Оттля, ніж пояснювати Тимощуку, чому він знову не буде грати і повинен сісти на лавку", - сказав Скрипник.

"Цим ван Галь налаштовує гравців проти себе. У "Баварії" зараз дуже великі проблеми - просто жах", - наводить слова українця dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, півзахисник збірної України Анатолій Тимощук був замінений у матчі проти "Гамбурга", після чого мюнхенці пропустили і програли. Потім не виходив проти "Ювентуса" в Лізі чемпіонів і "Кельна" в черговому турі чемпіонату Німеччини.

Коментарі ()