Головне

Луческу: "Хотілося б, щоб "Дніпро" так само зіграв і проти "Динамо"

05.10.2009 08:50 411 0
Після нічиї з "Дніпром" головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу висловив побажання, щоб дніпропетровці зіграли проти "Динамо" з таким самим бажанням та самовідданістю.

"Дуже добра гра з великою інтенсивністю. Було видно, що обидві команди грали на перемогу. Ми в кінцівці переважали у фізичному відношенні, але в цілому я не думаю, що ми демонстрували хорошу фізичну готовність впродовж всього матчу.

"Шахтар" як завжди грав в свій футбол. "Дніпро" дуже добре використовував контратаки і це принесло йому успіх. Думаю, що ми втратили два очки. "Дніпро" гратиме вдома ще і з київським "Динамо". Хотілося б, щоб він провів цю гру з такою ж інтенсивністю, такими ж самовідданістю та бажанням. Напевно цю гру судитиме Шандор (сміх в залі)", - цитує Луческу офіційний сайт "Дніпра".

Окрім того, наставник "Шахтаря" вирішив не змінювати своїм традиціям і згадав про суддівство матчу. 

"Сьогодні була хороша гра, але, на жаль, в деяких моментах гравці діяли дуже жорстко. Напевно, арбітру варто було раніше звернути на це увагу. Не думаю, що це щось би вирішило, але паузи в грі плюс 6 замін не "тягнули" на дві додані хвилини", - заявив Луческу.
Коментарі ()