Головне

Свавілля міліції змусило уболівальників "Рубіна" здавати в каси квитки на матч з "Інтером"

27.09.2009 15:51 307 0
За два дні до матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Інтером" уболівальники казанського "Рубіна" починають здавати квитки. Акція протесту спрямована проти дій казанської міліції, повідомляє TatCenter.ru.

У п'ятницю зранку, 25 вересня, напередодні матчу з пермським "Амкаром" близько 70 чоловік були затримані казанськими Омоном. Після проведеної ночі в ізоляторі кожний одержав по сім діб арешту.

"У п'ятницю, 25 жовтня, у районі семи ранку були затримані близько 70 казанських фанатів. Молоді люди планували виїхати за місто, на природу - пограти у футбол. Усіх уболівальників силоміць уклали на асфальт і прийнялися погрожувати негайною розправою і серйозними наслідками. Молоді люди лежали на холодній землі більше години, потім їх доставили в спортзал одного з РУВД м. Казані. У спортивному залі співробітники правоохоронних органів знущалися з хлопцями, усіляко принижували.

Чиновники вирішили, що активного фанатизму в Казані не буде, що активна підтримка футбольному клубові не потрібна. Міліція відкрито заявляє нам в особистих бесідах про поставлену перед ними задачу - викорінити фанатизм, припинити всі його прояви" - говориться в заяві офіційного фан-клуба "Рубіна" "Рубін-Гудс".

Коментарі ()