Головне

Прем'єр-ліга. Маркевич не зміг перемогти у Сімферополі

27.09.2009 20:11 472 0
Прем'єр-ліга. Маркевич не зміг перемогти у Сімферополі

Два очки за останні три матчі. Таким є доробок харківського "Металіста". Спочатку вони поступилися "Динамо", потім зіграли внічию з "Шахтарем", і ось знову нічия. Тепер у Сімферополі проти місцевої "Таврії".

Загалом про матч і писати немає чого. Гра була майже без моментів. Можна виділити хіба що початки обох таймів і заключні хвилини поєдинку, коли гра пішла на зустрічних курсах.

За такого перебігу подій ближче до перемоги були господарі. Вони могли відкрити рахунок уже на 4 хвилині. Платон опинився сам перед воротами, але метрів з восьми влучити у ствір не зміг - м'яч пролетів на дальньою дев'яткою. Другий же гольовий момент стався на 77 хвилині. Цього разу Луценко пробивав після навісу Марковіча, Горяінов м'яч зачепив, після чого той влучив у поперечину.

Були ще хороші удари Монахова головою на початку другого тайму (у руки голкіперу) і дальні постріли Любеновіча та Марковіча (повз ворота або у Горяінова).

Щодо харків'ян, то пригадується вихід Зезе на ворота Стойко, удар якого голкіпер відбив. Зазначимо, що "Металіст" забив гол, але його арбітр відмінив через положення поза грою. Сталося це у компенсований арбітром час у першому таймі. До речі, Даньковський у цьому моменті зафіксував порушення правил з боку "Таврії", але пробити потенційно небезпечний штрафний гостям не дав, відправивши команди на перерву.

А от у другому таймі суддя додав п'ять хвилин, а дав командам зіграти сім. Неначе чекав поки одна з дружин таки заб'є. Але цього не сталося і матч завершився нудними нулями.

Коментарі ()