Головне

Гамула: Сьогоднішня гра показала, що таке клас команди

27.09.2009 07:48 684 0
Головний тренер "Закарпаття" Ігор Гамула вважає, що "Дніпро" переграв його команду на класі гравців.

"- Ну що?!...Коментувати власне нічого. Сьогоднішня гра показала, що таке клас команди. Команди, футболістів, їхня кваліфікація. План на гру ми виконували, у першому таймі грали здорово. Грали від оборони, перекрили все що можливо, мали пару моментів - забий гол Артеменко - як відтіля можна було не потрапити по воротам!?...

Там важче було не забити...Це одна помилка, а інша - повз м'яч вдарив, по-моєму Болохан, і ми отримали гол "у роздягальню".

"Дніпро" відразу перебудувався, забрав нападника. Ми ж, звичайно, хотіли забити, але пропустили контрвипад, знову ж з нічого. Як можна не утримати двом захисникам одного нападника, стояти просто так?! У цьому і полягає майстерність.

У першому голі не вистачило концентрації, і весь план на гру зламався. Це клас. Клас, що показала команда "Дніпро". Це команда, що знаходиться вгорі таблиці, команда, що може собі дозволити багато чого. У них один футболіст коштує стільки, скільки, напевно, уся наша команда і Берегово разом", - цитує Гамулу офіційний сайт "Дніпра".

Коментарі ()