Головне

Заваров: "Металург" заслужено переміг

27.09.2009 07:30 534 0
Після поразки (1:2) від запорізького "Металурга" головний тренер "Арсенала" Олександр Заваров назвав закономірним кінцевий результат матчу.

"Поздоровляю "Металург" з перемогою, причому із заслуженою. Запорожці весь матч домінували. Шукати причини нашої невдачі дуже складно. Думаю, що кожна команда після гарних ігор з "Динамо" або "Шахтарем" трохи переоцінює свої можливості.

Другий рік поспіль у Запоріжжі ми пропускаємо на останній хвилині, це стає системою... Далі в нас дуже складний календар, потрібно думати як грати з київським "Динамо" і "Таврією".

З поразки над "Закарпаттям", думаю, футболісти не взяли уроку. Маючи в складі гравців такого класу, що пограли в українському чемпіонаті багато років, і допускати такі помилки в обороні, це не пробачається.

"Металург" покарав нас за самовпевненість. Самі футболісти психологічно недостатньо підготувалися до цієї гри. Виходити на футбольне поле треба готовим на сто відсотків, починаючи від бутс і гетрів, і закінчуючи всім іншим. Один підслизнувся, іншій не дістав... виходить, що усі винуваті крім футболістів.

Хоча, це нормальне явище. Поговоримо, розберемося. Якщо мої гравці не зроблять висновки, буде складно. Потрібно додавати і додавати максимум зусиль, щоб досягати результату."

Коментарі ()