Головне

Прем'єр-ліга. 8-й тур. "Металург" вириває перемогу у "Арсенала".

26.09.2009 16:38 402 0
Прем'єр-ліга. 8-й тур. "Металург" вириває перемогу у "Арсенала".
…запорізький "Металург" переміг мабуть ще й тому, що йому ця перемога була важливіша. Команда зараз переживає, якщо й не кризу, то суттєвий спад у грі. Запоріжці сьогодні грала вдома перед своїми вболівальниками, команда грала під керівництвом тренера, який, ще невідомо, чи залишиться у команді на наступні матчі. Можливо саме тому й відбулась помилка Шершуна на останній хвилині основного часу, яка означає лише одне – "Металургу" пощастило, а "канонірам" - ні.

Матч розпочався вельми спокійно, що не завадило господарям вже на 7-й хвилині відкрити рахунок. Це Карауш зробив подачу з лівого флангу, а Аржанов, за яким захисники "канонірів" лише споглядали, спокійно відправив м’яч у ворота – 1:0.

Не пришвидшилася гра і після голу. Обидві команди намагалися створити щось небезпечне у воріт суперника одним і тим же способом – подачами у штрафний майданчик. У "Арсенала" це виходило трішки краще, крім того, "каноніри", як завжди, мали у запасі ще один прийом – удар Сергія Симоненка. Втім, останній відзначився лише ударом в обличчя капітана запоріжців Вернидуба, а передачі Закарлюки весь час зовсім трішки не доходили до форвардів команди.

Запоріжці ж можуть похвалитися тим, що більше володіли територіальною ініціативою, яка, щоправда дала господарям небагато – одного разу не використав свій момент Алозі, іншого – пробив повз ворота Аржанов.

Перший тайм вже спливав, коли "каноніри" все ж забили. Це Воробей зробив точну передачу на Мазілу, а румун скористався тим, що його опонент послизнувся на мокрому від зливи газоні, і спокійно вразив ворота Безотосного – 1:1.

У другому таймі гра цікавішою не стала – все ті ж подачі з флангів від "червоно-синіх" і рідкі удари здалеку у запоріжця Крівцова. Здавалося, що команди вже змирилися з нічийним результататом, коли Крівцов на останній хвилині гри скинув м’яч Каськову, а той, скориставшись падінням у штрафному майданчику "Арсенала" Шершуна вгатив сферу у сітку воріт.

Часу, щоб відігратися, у команди Заварова майже не було – всього дві хвилини додав арбітр. Таким чином, 2:1 – звичайна перемога звичайної команди у звичайному матчі.
Коментарі ()