Головне

Гінер вигнав Перхуна-старшого зі свого кабінета

25.09.2009 17:31 278 0
Президент ЦСКА Євгеній Гінер заявив, що виконує свої зобов'язання перед сім'єю Сергія Перхуна - воротаря армійської команди, який помер в 2001 році через черепно-мозкову травму, отриману в одному з матчів чемпіонату Росії.

Керівник столичного клубу спростував слова батька Перхуна про те, що він обіцяв сприяти тому у виданні книги про Сергія.

"Моє переконання - на горі наживатися не можна. Крім того, я ніколи не давав цій людині жодних обіцянок з приводу книги.

На мій погляд, видати батьку книжку і поставити Сергію пам'ятник - різні речі. Видати батьку книжку і допомогти двом Сергійковим донькам - теж різні речі. Видати батьку книжку і допомогти Сергійковій сестрі сплатити навчання в інституті - знову ж таки різні речі. Для мене діти Сергія, його дружина і сестра однозначно переважають книжку батька.

А пихатість цієї людини говорить про те, що книга для нього важливіша. Якщо так, хай пише. Встане в один ряд з Достоєвським та Чеховим - на здоров'я! Втім, на Україні інші орієнтири - Шевченко, Тичина. Але при чому тут я? Свої зобов'язання перед сім'єю Сергія бачу зовсім в іншому.

А Перхуну-старшому, якого одного разу вигнав з цього самого кабінету, я нічого не винен. Треба допомагати сиротам, людям похилого віку, хворим. Він же міцний, здоровий мужик, молодше за мене. Хай йде працювати, та хоч вагони розвантажує. А не намагається нажитися на горі", - цитує Гінера "Спорт-Експрес".
Коментарі ()