Головне

Фани "Карпат" протестують проти законів Прем'єр-ліги

24.09.2009 12:43 383 0

Фани львівських "Карпат" виступили проти повернення пластикових сидінь у фан-сектор і з цього приводу звернулися з відкритим листом до керівництва Федерації футболу України та Прем'єр-ліги.

"Карпати" один з перших футбольних клубів України, який у фан-секторі демонтував пластикові сидіння на численні прохання фанів клубу.

Проте, таке рішення не сподобалося Прем'єр-лізі, Дисциплінарний комітет якої попередив футбольний клуб "за невідповідність Положенню про атестацію футбольних клубів України та Регламенту УЕФА з інфраструктури стадіонів сектору № 16 стадіону "Україна" , у якому під час матчів 2-го, 4-го та 6-го турів Епіцентр Чемпіонату України перебували вболівальники команди.

Також клубу заборонили використовувати сектор №16 стадіону "Україна" для розміщення вболівальників під час матчів чемпіонату України до моменту його приведення у відповідність до цих вимог.

Цим рішенням, "Карпати" зобов'язали повернути на 16 сектор стадіону "Україна" індивідуальні сидіння.

Після цього вболівальники "Карпат" звернулися з відкритим листом до керівництва Федерації футболу України та Прем'єр-ліги з вимогою врахувати інтереси активних вболівальників, для яких, зокрема, і існує футбол та функціонують такі організації як ФФУ та "Прем'єр-Ліга" і розглянути можливість проведення матчів на стадіонах із стоячими місцями на фан-секторах.

Реакції українських футбольних структур на цей лист ще не має.

ГО "Карпати"

Коментарі ()