Головне

Луческу про Кравченка, Ракицького та трішки про Чигринського

21.09.2009 09:31 361 0

Після гри проти київського "Арсенала" головний тренер "Шахтаря" дав цікавий комантар щодо гравців своєї команди -Ярослава Ракицького та Костянтина Кравченка.

Відносно останнього Луческу сказав, що екс-гравець "Дніпра" став серйозніше ставитися до тренувального процесу.

"Знадобився час, щоб переконати його в тому, що він гравець високого рівня та володіє дуже хорошими якостями, але не використовує їх і тому не грає у складі. Мабуть, до нього це дійшло. Це коштувало мені нервів, було багато індивідуальних розмов з ним, але, напевно, зараз це приносить свої плоди.

Ми чекали. Зараз я довірив йому місце у складі, тому що він і у тренувальному процесі проявляє себе з гарного боку. Поки він цю довіру виправдовує.

Якщо він таким чином гратиме і далі, то при тих якостях, якими він володіє, не виключено, що він потрапить до національної збірної. Головне, щоб він зрозумів, що сьогоднішня гра - наслідок тієї серйозної тренувальної роботи, яку він проводить, плюс аналіз всього того, що ми йому кажемо, а він виконує.

Рік тому у нього були зовсім інші пріоритети, після гри він від'їжджав до Дніпропетровська. Зараз він став зовсім іншим, серйознішим. Повторюю, у тренувальному процесі він змінився повністю. Вірю, що з часом він ще додасть", - сказав Луческу.

Наставник "Шахтаря" також висловив свою довіру Ракицькому, порівнявши його з Дмитром Чигринським.

"Хотів би нагадати вам про Дмитра Чигринського, якого до основного складу ми почали ставити з 17 років. Він робив багато помилок, через нього ми програвали багато ігор, але ми йому довіряли і, врешті-решт, ви бачите, де він зараз. І якщо я дав добро на цей трансфер, значить, я вірю у Ракицького, який займає зараз позицію Чигринського. Ясна річ, і він буде помилятися, адже він ще молодий. Але я аналізую помилки, і Ракицький буде рости", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()