Головне

Маркевич про матч "Динамо" з "Рубіном"

18.09.2009 15:50 268 0
На думку головного тренера "Металіста" Мирона Маркевича, у матчі Ліги чемпіонів "Динамо" - "Рубін" кияни у першому таймі виглядали невпевнено через зайве хвилювання.

"Напевно, певне хвилювання мало місце бути, все-таки Ліга чемпіонів - це зовсім інший рівень, не порівнянний з нашим чемпіонатом. До того ж, як відомо, нелегко долати таку насичену оборону, як у "Рубіна», та й пропустили абсолютно нелогічний м'яч. Здається, це був їх один удар за всю гру.

Також не можна не відзначити гарні заміни - Олег Гусєв і Тіберіу Гиоане значно підсилили гру. Ну а гості помітно підсіли - останні 20 хвилин вони майже не було видно", - цитує Маркевича газета "Болельщик".

Торкнувся Маркевич і теми своєї команди. Наставник "Металіста" поки не може зрозуміти, чому Девіч не показує ту, гру, що була йому притаманна рік тому.

"На тренуваннях до нього претензій немає, але тренування - це одне, а матч - зовсім інше. У іграх він виглядає зовсім непереконливо. Поки я прагну йому довіряти, а там подивимося", - сказав Марккевич..

Коментарі ()