Головне

"Арсенал" знову обурений діями Прем'єр-ліги

18.09.2009 13:00 264 0
Київський "Арсенал" зробив чергову заяву з приводу нехтування Прем’єр-лігою рішення КДК ФФУ щодо заявки Валерія Федорчука.

Наводимо повний тект заяви:

17 вересня 2009 року Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України на своєму засіданні зобов’язав ОПФКУ "Прем’єр-ліга" заявити футболіста Валерія Федорчука за команду "Арсенал" (Київ) відповідно до підпункту а) пункту 2 статті Регламенту ФФУ у термін до 18 вересня 2009 року та попередив ПЛ щодо дотримання рішень уповноважених комітетів ФФУ та щодо непослідовності у діях при допуску клубів до заявки команд. Таким чином ФФУ повторно зобов’язала ПЛ заявити Валерія Федорчука за "Арсенал" (Київ).

Однак всупереч цьому Прем’єр-ліга відмовилася це робити.

Прес-служба ФК "Арсенал" (Київ) уповноважена довести до футбольної громадськості, що керівництво "канонірів" розглядає цей крок Прем’єр-ліги як загрозу всьому українському футболу, як виклик професіоналам та футбольним вболівальникам, як нехтування не тільки рішенням ФФУ, а й принципами і засадами світового футболу, згідно з якими що б не відбувалося у суперечках чиновників - футболіст має тренуватися та грати.

Цей принцип є основоположним принципом "fair play" ФІФА та УЄФА. Прем’єр-ліга ламає спортивну долю молодого та талановитого українського футболіста, члена молодіжної збірної України, а також наносить чималої шкоди ФК "Арсенал".

Керівництво ФК "Арсенал" заявляє, що залишається на своїй твердій позиції щодо нелегітимності Прем’єр-ліги та її президента. До судових органів буде направлено відповідний позов щодо матеріального відшкодування нанесеної шкоди ФК "Арсенал".
Коментарі ()