Головне

"Арсенал" вимагає у ФФУ забрати у Прем'єр-ліги чемпіонат України

15.09.2009 20:09 578 0
Київський "Арсенал" оприлюднив заяву клубу з приводу рішення Прем'єр-ліги не заявляти футболіста Валерія Федорчука за "Арсенал".

Наводимо витримки з заяви:

"14 вересня керівництво Прем'єр-ліги прийняло безпрецедентне рішення відмовити ФК "Арсенал" у заявці футболіста Валерія Федорчука. Це зроблено незважаючи на те, що Федерація футболу України через свій Комітет з питань статусу та трансферів футболістів зробила недвозначний висновок: "В.Федорчук має бути заявлений за команду "Арсенал" (Київ), при цьому посилаючись на основоположний та загальноприйнятний принцип ФІФА та УЄФА - при виникненні будь-яких суперечливих питань футболіст не повинен страждати від цього та повинен грати.

Порушивши всі футбольні закони, нехтуючи правилами "fair play" та вимогами щодо рівності всіх учасників змагань, чиновники Прем'єр-ліги також нанесли чималої шкоди та збутку конкретно ФК "Арсенал".

Прес-служба ФК "Арсенал" (Київ) доводить до громадськості переконання у тому, що цей крок зроблений нелегітимною за рішенням суду Прем'єр-лігою у напрямку знищення українського футболу, як такий, що руйнує спортивні та моральні принципи через недолугість та непрофесійність нелегітимних керівників нелегітимної ж організації.

Керівництво ФК "Арсенал" звертається до Федерації футболу України з вимогою негайного відкликання права на проведення футбольного Чемпіонату України у вищому дивізіоні у нелегітимної Прем'єр-ліги".
Коментарі ()