Головне

Газзаєв: "Основний склад я змінив звідомо"

13.09.2009 09:36 491 0
Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв задоволений як результатом, так і грою його команди у матчі Кубка України проти "Металіста".

"В цілому, вийшла справжня кубкова гра, достатньо цікава. Іншого ми і не чекали, оскільки добре знали "Металіст", який тепер зосередився на виступах у внутрішньому чемпіонаті та кубку. Я дуже задоволений як результатом, так і грою. Ті футболісти, які сьогодні вийшли на полі, зробили все можливе. На жаль, у них мало ігрової практики, але кожен виклався на 100%", - заявив Газзаєв.

Наставник киян сказав, що у цій грі дав відпочинок гравцям, які посеред тижня виступали за свої збірні, адже вже найближчими днями "Динамо" доведеться грати у Лізі чемпіонів проти "Рубіна", а цей матч є для команди пріорітетним.

"Ми дали гравцям відпочити, особливо тим, хто грав за свої національні збірні. Плюс через три дні нас чекає дуже важлива гра - перший поєдинок Ліги чемпіонів. З тих футболістів, які сьогодні вийшли на поле, повністю зіграли матчі за свої збірні лише Мандзюк і Гиоане, але їх самопочуття дозволяло задіювати їх у цій грі. Отже я зробив це свідомо", - цитує Газзаєва офіційний сайт "Динамо".
Коментарі ()