Головне

Луческу: Гра була не на тому рівні, на якому була її організація

13.09.2009 09:23 318 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився незадоволений грою своєї команди у матчі 1/8 Кубка України з "Єдністю" (3:1).

"Напевно, у першу чергу варто відзначити організацію матчу, що сьогодні була в Плісках. Господарів за це потрібно віддячити. Хотілося б відзначити глядачів, що відвідали гру. Помітно, що для них це було свято. На жаль, гра була не на тому рівні, на якому була її організація. Можливо, я задоволений результатом, але цього не можна сказати про якість гри, і про деяких гравців окремо", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Також Луческу роздав компліменти своїм суперникам.

"Що ж стосується господарів поля, то вони не даремно потрапили в 1/8 розиграшу Кубка, вони це сьогодні підтвердили. "Єдність" показала, що є кубковою командою. Було помітно, що вони віддавали всі сили і душу на полі.

Мені дуже сподобалося, як вони трактували сьогоднішню гру. А від наших футболістів ми чекали більшого, ніж вони сьогодні показали. Багато хто з них претендує на те, щоб бути гравцями основного складу, але коли їм надається така можливість, вони не завжди виправдують її.

Це те негативне, що я можу підкреслити. А в цілому вийшло свято, і дуже гарний день, гарні уболівальники, поле відповідає гарній якості гри. Тому ще раз хочеться відзначити господарів поля. Що ж стосується роздягалень, що тут зробили, тут вони краще, ніж у багатьох команд вищої ліги. Браво! Це хотілося б відзначити".

Коментарі ()