Головне

"Таврія" підтримала ідею про присвоєння Суркісу звання Героя України

29.08.2009 11:01 565 0
Сімферопольська "Таврія" та особисто почесний президент клубу Сергій Куніцин підтримали відкритий лист члена виконкома Луганської обласної федерації футболу до Президента України Віктора Ющенко про присвоєння Президенту ФФУ Григорію Суркісу звання Героя України за фундаментальний внесок у відродження українського футболу та за нагодою його 60-річного Ювілея.

Пропунуємо вам вирізки з листа:

"Саме багато в чому завдяки Г.М. Суркісу загальновизнаний феноменальний статус українського футболу сьогодні має безпрецедентний вотум суспільної довіри у формуванні єдиної і об'єднуючої концепції Великої Національної Ідеї"

"Своєчасність і конструктивізм його ініціатив по лінії міжнародних футбольних організацій не мають аналогів в 100-річному літописі українського футболу і є однією з реальних основ у становленні геополітичної спроможності незалежної України".

"Історична перемога українського футболу у Кардіффі за право проведення Євро-2012 кардинально розширила позитивний формат суспільної консолідації і економічного євророзвитку України. Всі разом узяті державні програми щодо залучення іноземних інвестицій не можуть у своїй реальності порівнятися ні за об'ємом вкладень, ні за масштабом напрямів з проектом Євро-2012".

"В період прогресуючої деструктурізації інститутів державної влади Г.М. Суркіс максимально зберіг динаміку розвитку українського футболу, наочно виклавши всьому політичному бомонду України відкритий урок найбільшого національного парламентаризму в новітній історії української демократії. Його загальновизнані якості лідера і організатора, неординарний рівень інноваційного мислення, унікальний потенціал суспільної довіри, безкомпромісна постійність принципів чесної гри є високим еталоном професійної елітарності на даному етапі відродження нашого самобутнього українського футболу".

З повним листом П.І. Войкова можете ознайомитися на офіційному сайті "Таврії"
Коментарі ()