Головне

"Ворскла" попрощалася з Європою, перемігши "Бенфіку". ВІДЕО

27.08.2009 23:55 628 0
"Ворскла" попрощалася з Європою, перемігши "Бенфіку". ВІДЕО
Після 0:4 від "Бенфіки" у першій зустрічі плей-офф Ліги Європи у матчі-відповідь дива не сталося. "Ворскла" хоча і перемогла з рахунком 2:1, але залишає єврокубки, зігравши лише дві гри. Проте, єдиний позитив в цьому є. На відміну від "Металіста" чи донецького "Металурга", що мали приносити очки в рейтинг-таблицю коефіцієнтів УЄФА і навіть виходити до групового турніру, полтавській команді вдалося покращити український рейтинг.

Тим більше, що обіграла "Ворсклу" не будь-кого, а "Бенфіку". Причому зробили це підопічні Микола Павлова цілком логічно.

Перший тайм цього матчу занести собі до активу не могла жодна з команд. Абсолютна неспроможність щось зробити в нападі без ударів по воротах, справляла на гру гнітюче враження.

"Бенфіці" в цій грі вже нічого не було потрібно, а у "Ворскли" бажання перевищувало клас.

Щоправда, вже початок другого тайму приніс свій результат. Кулаков зліва прострілив у штрафну і Сачко, скориставшись помилкою воротаря, відправляє м`яч під поперечку. Та вже через 10 хвилин "Бенфіка" зрівнює рахунок. Спрацювала заміна гостей і Савіола з кількох метрів розстрілює ворота Долганського.

Забивши, португальці знову зменшили натиск, а "Ворскла" продовжувала атакувати, хоча удари по воротах Морейри були лише в руки воротаря.

Другий гол у ворота "Бенфіки" знову стався за сприяння Кулакова, який прострілив у штрафну, а Єсін вколотив м`яч у сітку воріт "Бенфіки".

Відігравати ще один м`яч в українського клубу "Бенфіка", схоже, вже не мала ні бажання, ні сил і спокійно дограла гру до фінального свистка, не особливо засмутившись поразці, що їх вивела до групового турніру Ліги Європи.

Коментарі ()