Головне

Костов: "У нас є віра, що ми виграємо у протистоянні з "Аустрією"

27.08.2009 09:33 263 0
Один з ключових гравців донецького "Металурга" Олексій Годін ймовірно не зіграє у матчі-відповіді ліги європи проти австрійської "Аустрії".

Про це на передматчевій прес-конференції повідомив настаник донеччан Ніколай Костов

"Результат першого матчу не сприятливий для нас, - заявив головний тренер синьо-білих. - Ясно, що завтра нас влаштує тільки перемога, і вона вирішить всі наші проблеми. Перед першою зустріччю з "Аустрією" у нас виникли кадрові проблеми, сьогодні ж, в тренуванні не брав участь Олексій Годін. У нього запалення лімфовузлів. Ще точно не знаю, але, можливо, він не візьме участь в грі. Це єдина проблема, яка у сьогодні існує.

Бачу, що мої підопічні добре налаштовані на матч, наш тренерський штаб вірить у них, вони покажуть в четвер хороший футбол. У нас є віра, що ми виграємо в цьому протистоянні", - заявив Костов.

За словами болгарсбкого спеціаліста, він ще не визначився з гравцями, шо потраплять у стартовий склад, а Годіна планує замніити Макрідісом або Фабіньо.

Проблеми у захисті Костов вбачає у тому, що клуб перед стартом нового чемпіоната підсилилась новими гравцями, які ще не як слід влилися у команду.

"У нас в захисті грають два нові футболісти, вони ще не дуже впевнено влилися в нашу команду. У окремих епізодах вони показують свою невпевненість, але, впевнений, що вони скоро виправляться. Всі наші захисники скоро діятимуть синхронно. Розумієте, у нас практично створилася нова команда, з'явилося 5-6 нових гравців. Не завжди ми граємо з сильними супротивниками, були у нас і несильні опоненти на міжнародній арені.

На сьогодні ми провели 10 офіційних матчів - з них 6 матчів виграли, 3 зустрічі завершили внічию і лише 1 раз програли. Мені здається, ми нормально рухаємося до виконання наших завдань", - підкреслив Костов.

Як вважає Костов, головною рисою гідної гри "АустріЇ" є дисциплінованість футболістів.

"У складі австрійців переважають габаритні футболісти, які добре грають в обороні. "Аустрія" розраховує на помилки супротивника. У них в складі є один хороший гравець, який тягне всю команду, - це Міленко Ачимовіч. Він достатньо технічний. Всі інші працюють на команду, виконують установку тренера. Я не думаю, що вони щось змінять в своїй грі завтра, хоча, за підтримки своїх уболівальників, вони не стануть грати строго від оборони", - цитує Костова офіційний сайт донецького "Металурга".
Коментарі ()