Головне

Луческу: На першому плані не "Сівасспор", а "Барселона"

24.08.2009 15:03 427 0
Луческу: На першому плані не "Сівасспор", а "Барселона"
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що у світлі впевненої перемоги його команди у першому матчі Ліги Європи з "Сівасспром", для "гірників" більш важливим стала гра за Суперкубок УЄФА, аніж матч-відповідь з турецьким клубом у Донецьку.

"У бесіді з футболістами ми говорили, що у нас є цілий пакет ігор, які ми розглядаємо як єдине ціле. Йшлося про зустрічі з "Сівасcпором" і грою на Суперкубок УЄФА з "Барселоною". Важливо пройти "Сівасспор" і увійти до групового етапу турніру. Але тепер, після рахунку 3:0 і після гри, яку ми показали в Туреччині, напевно, на перший план все-таки виходить матч з "Барселоною". Враховуючи результат, здобутий в Туреччині, в складі будуть перестановки: комусь дамо відпочити. У "Барселони" більше часу на підготовку до гри, вони вчора грали, а ми будемо завтра", - сказав Луческу.

За словами Луческу, у матчі з "Сівасспором" на полі найвірогідніше не з'явиться Луіс Адріано, який на тренуванні пошкодив ніс.

"А що стосується того, в одного або в два нападники ми будемо грати, - це не так важливо. Головне, щоб атакуюча лінія команди була здатна втілити в життя те, що ми задумали. Граючи в двох форвардів, чогось отримуєш у штрафному майданчику суперника, але втрачаєш щось в середині поля; у одного - маєш перевагу в середині поля, але втрачаєш гравця в штрафній. Тут потрібно дуже добре подумати", - зауважив наставник "гірників".

Румунський спецаліст також відзначив прогрес, якого у донецькому клубі досяг Василій Кобін.

"Велика різниця між Кобіним на зборах і зараз. Він вже адаптувався до нашої гри, пристосувався до наших принципів, легко влився в колектив. Це нормальне явище, у нього добрий характер, він все легко сприймає. Хоча в "Шахтар" він прийшов скромним хлопцем, але з великим бажанням довести, що хоче грати в цій команді. Я це оцінив. Такому гравцеві складно не знайти місце в складі, навіть якщо доведеться міняти його позицію на футбольному полі, тобто його амплуа", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".
Коментарі ()