Головне

Куцев: "Мене не здивує, якщо дівчата на Євро-2009 стрибнуть вище голови"

18.08.2009 21:23 394 0
У вівторок, 18 серпня, на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбулося відкрите тренування національної жіночої збірної України, яка вже у неділю проведе у Фінляндії стартовий поєдинок Євро-2009 - проти голландок.

"Ми − дебютанти цих престижних змагань, тому не дивно, що наших дівчат переповнюють емоції, - зазначив головний тренер команди Анатолій Куцев. − Кожна з них прагнутиме показати себе якнайкраще. Що ж стосується командних завдань, то, звісна річ, ми маємо виходити з групи".

Головний тренер "жовто-синіх" також прокоментував ситуацію з однією з лідерок збірної Валентиною Котик, яка отримала серйозну травму, але в останній момент все ж потрапила до заявки.

"На жаль, футболістка російського «ШВСМ-Ізмайлово» зазнала важкої травми. Імовірність того, що вона набере форму у стислі терміни, дуже мала. Втім, ми все ж таки ризикнули і включили Валентину до заявки на Євро-2009", - зауважив Куцев.

Готуючись до фінального турніру Євро-2009, українська команда обмежилася єдиним спарингом з росіянками (2:0) та двома короткими зборами.

"Сподіваюсь, що у даному випадку нестача контрольних зустрічей нам не заважатиме. Я бачу, що дівчата по-справжньому скучили одна за одною, за збірною і тому працюють із максимальною віддачею. Мене не здивує, якщо у Фінляндії на емоціональному підйомі вони зможуть стрибнути вище голови", − резюмував Анатолій Куцев.

Виліт команди до Фінляндії запланований на 21 серпня, за два дні до старту Євро-2009. Нагадаємо, що наші співвітчизниці гратимуть у групі А разом із господарками, голландками та датчанками. До чвертьфіналів потраплять по два переможці від кожного з трьох квартетів, а також дві найкращі команди із тих, що посядуть треті місця.

Офіційний сайт ФФУ
Коментарі ()