Головне

Збірна України (U-16) зіграє на турнірі у Литві

18.08.2009 15:45 387 0
У вівторок, 18 серпня, юнацька збірна України (U-16) поєдинком з литовцями розпочне виступи на XVI Міжнародному турнірі на призи Федерації футболу Литви, що проходитиме в містечку Паланга.

Прикметно, що, на відміну від інших учасників змагань, які відправили до Литви гравців 1993-го року народження, кольори "синьо-жовтих" представлятимуть молодші на рік футболісти. 

Навчально-тренувальним збором, який проходив у Києві з 12-го по 16 серпня, команда Юрія Мороза фактично розпочала своє існування. Отже, турнір у Паланзі стане її першим іспитом на шляху до відбірного циклу ЧЄ-2011 (U-17), який стартуватиме восени 2010-го.

Цього року до Литви з’їдуться шість юнацьких збірних з країн колишнього СРСР. До групи А, окрім господарів та українців, потрапив також Азербайджан, тоді як групу В склали Латвія, Грузія та Білорусь. У п’ятницю, 21 серпня завершаться групові турніри, а в суботу відбудуться матчі за 5-е, 3-є та 1-е місця.

Склад збірної України:

Воротарі: Георгій Бущан (ДЮСШ-11, Одеса), Максим Іванов (Шахтар», Донецьк).

Польові гравці: Дмитро Хльобас, Олексій Хобленко, Віталій Гемега, Денис Притиковський і Олександр Сімчук (усі − "Динамо", Київ), Сергій Бобошко, Євген Єфремов, Валерій Гришин, Владлен Юрченко, Володимир Садоха, Сергій Гринь і Олексій Череда (усі − "Шахтар"), Андрій Савчук (РВУФК, Київ), Костянтин Злепко (ДЮСШ-11), Фарід Сулейман ("Моноліт", Іллічівськ).

Коментарі ()