Головне

"Динамо" погодилося продати Гільєрме?

14.08.2009 10:04 551 0

Агенти форварда київського "Динамо" Гільєрме, брати Суарес, підкреслили, що ряд клубів Іспанії, Італії і Англії проявляють зацікавленість в їх підопічному.

"Про ціни поки не йшлося. Але я розмовляв з Фабіо Бріто, представником "Динамо" в Бразилії, і він підтвердив, що українці не стануть перешкоджати можливому трансферу Гільєрме, оскільки це було б добре і для самого клубу. Я вважаю, що спортсмен повинен перш за все відчувати себе комфортно, інакше він не зможе продемонструвати весь свій потенціал, - заявив Сержіо Суарес і інтерв'ю газеті "Жорнал до Бразіл".

За словами самого гравця в "Динамо" його не влаштовує позиція, на яку його ставить тренер команди Валерій Газзаєв.

"Коли я прийшов, мене стали використовувати як півзахисника. Але навіть при цьому я зумів забити багато голів. Та все ж це не моя "рідна" позиція. Я форвард і люблю грати поблизу воріт", - пояснив Гільєрме в інтерв'ю. - Я переживаю хороший момент і відчуваю, що моя година настала. Зі мною все гаразд, я забиваю голи, а для мене це найважливіше. Я добре адаптувався в Києві, клуб володіє прекрасною інфраструкою, до мене добре ставляться вболівальники. Єдина проблема - я не хочу виконувати "не свої" функції"

"Динамомания"

Коментарі ()