Головне

Шовковський: Я б не сказав, що нам не вистачало мотивації

13.08.2009 12:31 285 0
Збірна України мала мотивацію на гру з Туреччиною і не відсутність бажання стала причиною ганебної поразки.

У цьому переконаний голкіпер національної команди Олександр Шовковський.

"Я б не сказав, що нам не вистачало мотивації. Ми пропустили за вісім хвилин три м'ячі - це поки що в голові не вкладається. Рахунок на табло, і він невтішний для всіх нас - гравців, вболівальників, але, чому так вийшло, незрозуміло", - сказав воротар.

За словами першого номера "Динамо", поразку від турків важко чимось пояснити. "Ми допустили багато помилок в обороні, що, зрештою, і вплинуло на результат. Я розумію розчарування вболівальників і сам хвилююся разом з ними".

"Вийшло дуже дивно. Перший гол став результатом плутанини, і після декількох послідовних відскоком м'яч залетів у ворота. Вважаю, що в цьому моменті просто не пощастило. Коли турки забивали другий м'яч, ми не розібралися після подачі в штрафну площу. До третього голу привів мій невдалий винос і обрізування. Зараз навіть важко сказати, чому так вийшло", - додав футболіст.

На думку Шовковського, збірна Михайличенка "посипалася" тільки в ті сім хвилин, за які було вирішено результат зустрічі.

"Спочатку з цією грою потрібно переспати, а потім вже робити висновки", - вважає спортсмен.

"З точки зору мети, яку ставить перед собою збірна України, результат значення не має, але з точки зору психологічного стану, - безумовно. Сила будь-якої команди полягає в тому, що вона вміє тримати удар. Сподіваюся, цей проміжний негативний результат зрештою стане поштовхом для вирішення поставленого завдання виходу у фінал чемпіонату світу", - розповів воротар, слова якого наводить інформвідділ "Динамо".

Коментарі ()