Головне

Наша Ukraine. Розмова з телевізором

13.08.2009 12:00 350 0
Наша Ukraine. Розмова з телевізором
Дивлячись матчі зі збірної України, починаєш розуміти файного російського хлопця з Таганрога, який так любить розмовляти з телевізором. На щастя, йому поталанило, останніх матчів збірної України з Казахстаном та Туреччиною він не побачив.

Але і в нас в Києві живе Іван Васильович Сірко, який під час футбольних матчів збірної України так любить розмовляти з телевізором.

Саме ми, українці, вийшли до чвертьфіналу ЧС-2006 року, щоб потім хизуватися цим досягненням найближчих років 100. Саме нашій країні пафосно віддали організовувати ЧЄ-2012, а тепер не знають як відібрати.

Саме нашу збірну тренує Олексій Михайличенко, який навіть після 0:3 вдумливо посміхається, щоб на прес-конференції знову видати чарівну фразу: є позитивні моменти в нашій грі....

І лише один Іван Васильович Сірко у цей вечір вірив у тренерський хист Михайличенка та у звитягу Шевченка-баба-гол.

Але все одно ми називаємо нашу збірну УКРАЇНА, хоча турки вважають її Ukraine біля Russia, але ж вона наша УКРАЇНА.

Далі йде розмова з телевізором піл час перегляду гри Україна - Туреччина (0:3).

Телевізор далі Т: Стартовий склад збірної України

Іван Васильович далі І.В: Ні, ну Льосік прогнав. Він що один не розуміє, що Гоменюка не стане Мессі і через рік, а Селезньов схожий на Руні лише статурою. Головне не пропустити штук 5, тому що Русол, Кучер і Мандзюк останнім часом грали разом тільки в лазні на баяні, але не на футбольному полі.

Т: Грає гімн України

І.В Піднявся тримає руку на серці і на всю Троєщину горланить "Ще не Вмерла Україна і чомусь не розуміє, чому це не роблять гравці збірної: Русол, Калиниченко, Мандзюк, Селезньов, Гоменюк, і Гай. Потім І.В у всьому звинувачує Russia.

Т: Перший тайм

І.В. Ні ну все, гаплик, гри немає. Пішов по пиво. Хоча дочекаюсь другого тайму, там буде Шева.

Т: Початок другого тайму

І.В. Шева молоток, але не забив. О, Михайличенка показали, якісь він нервовий, можливо, йому пивка запропонувати, однаково без діла стоїть.

Т: Перший гол

І.В Краще б за пивом пішов. З під кого забили? З під Чигринського. Все, мінус 10 млн. євро і Барселона подумає.

Т: Другий гол

І.В: Ні, ну рудий нічого не думає. Комбінацій немає, тактики нуль, емоцій нуль. Запитайте, мене, може я щось пораджу, оскільки Міха вдумливо дивиться на штангу воріт Шовковського вже хвилин п`ять.

Т: показали Григорія Суркіса

І.В: Ну і що я казав, риба гниє з голови, а ви - перспективний, молодий. Гриша, ну чого сидиш. Біля тебе сидить вусатий, весь серйозний і на осетина схожий. Дай йому покерувати збірною, а гірше не буде. Він хоче лезгінку станцює, коли будемо колись перемагати, або кинджал витягне, якщо не дай Бог комусь програємо.  

Т: Третій гол

І.В. Ні ну це повний гаплик. Чигринський знову програв боротьбу за верховий м`яч. Все, Барселона передумала, мінус 18 млн. і пожиттєвий контракт у "командє молодості Рената".

Т: показують Мілевського

І.В Опаньки, а що Міля грає, а я думав він на "тусняку". Молодець, помітно, що патріот, за Україну пожертвував гулянками. Одне погано, щось у футбол не грає.

Т: Україна програла і Михайличенко йде з поля

І.В: Що, пішов до Гриші, здаватися. Та ти не бійся, пару разів по печінці, під дих і все буде нормально. Тренером залишишся, а якщо ні - знайдемо тобі команду, в "Газм`ясі" місце звільнилося.

Т: Шевченко, Шовковський, Ротань дякують за гру уболівальникам.

І.В: Ні ну що дякувати! "Поляну" уболівальникам накрийте, вони ж гроші заплатили, щоб на вашу так звану гру подивитися. Наступного разу піду на стадіон, а краще поїду в Андорру, я фартовий, а Льосіку фарт потрібний, навіть в горах Андорри.   

Коментарі ()