Головне

Павлов: "З клубами класу "Бенфіки" грається легко"

08.08.2009 10:06 186 0
Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов вважає, що його команді під час жеребкування матчів Ліги Європи дістався найсильніший суперник, з тих, що можна було собі уявити.

"Але гру своєї команди потрібно перевіряти саме в матчах з суперниками такого рангу. В Україні ми вже неодноразово доводили собі та іншим, що слово фаворит має відносне значення. Тепер те ж саме спробуємо зробити і в Європі", - заявив Павлов.

Наставник полтавчан також зазначив, що, судячи з досвіду його роботи, з клубами такого класу як "Бенфіка" грається легко, адже над гравцями не висить відповідальність за результат.

"Навіть якщо нас спіткає невдача, ніхто нас не осудить. А попадися нам греки або чехи, поразку від них багато хто може розцінити як відвертий провал. Нам, на відміну від португальців, втрачати нічого. Тому скажу, що нам, напевно, гратиметься легше", - сказав тренер.

Окрім того, жодної приреченості перед протистоянням з ліссабонцями у  гравців "Ворскли" не буде.

"Наша команда сильна своїм колективізмом. У ній, можливо, і немає таких яскравих зірок, як у "Бенфіки", зате є бажання показати себе. Де це можна зробити краще, як не в таких матчах? Тому ні про яку приреченість напередодні цих поєдинків мови не йде", - наголосив Павлов.

За матеріалами офіційного сайту "Ворскли", УЄФА.
Коментарі ()