Головне

Луческу поздоровляв "Тімішоару" і ображався на банери та уболівальників

05.08.2009 23:52 390 0

Румунська "Тімішоара" змогла вибити донецький "Шахтар" з Ліги Чемпіонів за рахунок віддачі гравців.

Про це заявив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після матчу третього раунду відбору до ЛЧ.

"На цьому рівні більше все таки значить самовіддача, а не техніка, яку змогли показати наші бразильці, тому компоненти суперники переважили наші. Підсумок двораундового протистояння ми мали вирішувати у Донецьку, де ми створили дуже багато моментів. Сьогодні цих моментів були трохи менше, можна відмітити момент у Адріано, який для нього завершився травмою. Наприкінці другого тайму ми сильно тиснули на команду суперника", - сказав румунський фахівець.  

За словами наставника донеччан, його команді треба було з першої хвилини грати так, як гірники грали останні 25 хвилин. "На жаль, воротар "Тімішоари" Пантілімон мав хороший день і ми не змогли його пробити", - додав він.

"Треба зробити якомога швидші висновки із цих двох ігор з "Політехнікою" і підготуватися до двох ігор Ліги Європи зовсім по-іншому. "Тімішоарі" бажаю успіхів", - сказав Луческу.  

Тренер "Шахтаря" також висловив жаль з приводу образливих для "Шахтаря" вигуків із трибун та банерів вболівальників господарів на стадіоні "Дан Пелтінішану".

"Я спитав футболістів, чому вони не віддавалися грі у першому таймі, але робили це у другому", - додав він.

На думку Мірчи Луческу, поле стадіону непридатне для швидкої гри, і гравцям "Шахтаря" треба було робити набагато більше дотиків, щоб обробити м'яч і підняти голову. "Плюс наші деякі бразильці, за винятком Ілсіньо, не завжди ставили жорстко ногу так, як це треба було робити. Боротьбу ми програли".

"Травма Адріано - це наша втрата. Агахова не дуже вдало увійшов у гру. Я шкодую, що не випустив раніше Гладкого, який на другому поверсі мав перевагу і чіплявся за м'яч", - наголосив тренер володаря Кубку УЄФА.

"Вітаю "Тімішоару" з виходом у наступний раунд Ліги Чемпіонів, а також її тренера, який створив хорошу команду за короткий строк", - сказав Луческу.

Коментарі ()