Головне

Прем'єр-ліга закликає припинити істерію

05.08.2009 19:57 317 0
Прем'єр-ліга закликає припинити абсурдну істерію та роздмухування штучної ворожнечі між клубами, вболівальниками та партнерами.

Про це йдеться у заяві ліги, оприлюдненій на офіційному сайті.

"Останнім часом у ряді ЗМІ з'явилася велика кількість упереджених, безвідповідальних та відверто образливих статей на адресу Прем'єр-ліги та особисто її Президента Віталія Данілова. Ці матеріали перенасичені перекрученими та відверто неправдивими заявами, які паплюжать ім'я об'єднання та направлені на підрив довіри до Прем'єр-ліги з боку наших учасників, партнерів, спонсорів та українських вболівальників", - йдеться у документі.

На думку Прем'єр-ліги, далекий від справжнього стану речей зміст статей підкріплюється коментарями "поважних" і "авторитетних" у футболі людей. "Своїми заявами вони виказують власний непрофесіоналізм та особисту зацікавленість у дестабілізації функціонування Прем'єр-ліги, тим самим провокуючи вступити в інформаційну війну та вдатися до брудних методів боротьби, які вже тривалий час застосовують наші опоненти", - пише ліга.

Прем'єр-ліга також "не вважає для себе гідним настільки безглуздо витрачати дорогоцінний час та наявні ресурси для дій у відповідь. Ми продовжуємо копітку роботу по організації та проведенню змагань, підвищенню їхнього авторитету, а заразом і українського футболу".

"Ми завжди відкриті до плідного діалогу, адекватно сприймаємо коректну критику та готові надати роз'яснення з будь-яких питань, що стосуються нашої діяльності", - йдеться у заяві.

Коментарі ()